Miksi valita meidät?

Tarjoamme asiakaslähtöistä, läpinäkyvää ja proaktiivista kiinteistöhuoltoa. Tarkoituksena on luoda toimiva kokonaisuus yhdessä asiakkaan kanssa, jolla takaamme teknisesti toimivan, turvallisen ja siistin kiinteistön

1. Ripeä palvelu

Olemme tottuneet toimimaan ympäristöissä, missä vaaditaan nopeaa reagointia vikailmoituksiin ja palvelupyyntöihin.

2. Osaava henkilökunta

Tiimillämme on kokonaisuudessaan laaja kokemus kiinteistöhuolto & talotekniikka-alalta. Työntekijämme ovat motivoituneita ja tyytyväisiä työhönsä. Meillä kaikki pääsee vaikuttamaan toimintaamme. Jaamme vastuuta kaikille, eikä ketään pidetä vain "rivimiehenä"

3. Parempaa asiakaspalvelua

Me pyrimme aina iloiseen ja läpinäkyvään palveluun. Jokaiselle kohteelle nimetään oma vastuu & ensisijainen yhteyshenkilö. Aktiivinen kommunikointi on erittäin tärkeää, jotta tilaaja pysyy ajan tasalla kiinteistön/urakan tilanteesta.

4. Tilanteiden ennakointi

Jos olette meidän sopimusasiakkaamme, huollamme kiinteistöänne ennakoivasti ja pitkäjänteisesti. Me haluamme luoda sellaisen luottamuksen, että tilaaja tietää kiinteistöhuollon toimivan, eikä joudu kuluttamaan aikaansa huoltoyhtiön valvomiseen, tai selvittelemään tilan käyttäjille, että miksi mitään ei tapahdu.